OM OSS

Vi vill skapa sant mervärde för våra klienter,
medarbetare och ägare

För oss är varje samarbete unikt och tillsammans med dig så går vi igenom dina behov för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi vill skapa mervärde för våra klienter, medarbetare och ägare. För oss är det viktigt att alla blir nöjda för att uppnå bästa resultat. Vi jobbar proaktivt för att gynna dig som kund, för att engagera och vidareutbilda personal och framförallt värnar vi om sund ekonomi för våra kunder.

Hos oss blir du som kund sedd och vårt mål är att anpassa varje tjänst efter dina behov, så vill du anlita auktoriserade konsulter som är drivna, har erfarenhet och stort engagemang – tveka inte att höra av dig redan idag. Låt oss tillsammans bli framgångsrika!

Vi har lång erfarenhet av kvalificerad redovisning, skattefrågor och lönefrågor.

Hos True Value finns kunskap från både mindre och medelstora företag och gränsöverskridande verksamheter mellan främst Sverige och Finland. Här hittar du kvalificerad hjälp inom allt för redovisning, bokföring, löner och att bilda bolag. Våra konsulter är med i Flex Applications användarförening och kan göra uppsättningar av deras system. 

Vi har kunskap om flera bokföringsprogram och allt blir anpassat efter dina behov.

De program vi speciellt väljer är molnbaserade där flödena är digitaliserade och automatiserade. True Value samarbetar med Procountor som erbjuder digitaliserade redovisningslösningar.

Vi är medlemmar i Finsk-svenska handelskammaren och deltar aktivt i deras evenemang.

 Handelskammaren är en knytpunkt för finska företag som ska etablera sig på den svenska marknaden. Vi har haft äran att hjälpa flera finska företag med redovisningen efter deras kontakter med Finsk-svenska handelskammaren.

Välkommen att höra av dig till oss per telefon eller via e-post

Ulla Cederlund

Auktoriserad redovisningskonsult och delägare

Anette Strandgård

Auktoriserad lönekonsult och redovisningsassistent

Henric Cederlund 

Personal -och marknadsansvarig och delägare

Eeva
Penttinen-Papadopoulos

Redovisningskonsult

Leonora Kaciu

Redovisningskonsult

Cecilia Hermansson

Lönekonsult 

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss antingen genom formuläret, per telefon eller via e-post.

Följ oss på sociala medier!